karriär-på-PR-dark karriär-på-PR-dark

Karriere

Karriere hos Pernod Ricard

hv-karriär_pernodricard hv-karriär_pernodricard

PERNOD RICARD GROUP

Selskap med multikulturelt arbeidsmiljø

En av de største fordelene med Pernod Ricard er den kraftige motoren og det store nettverket som kommer fra et globalt selskap, men som også har lokale kontorer og merkevarer med sin helt egen identitet, historie og arv.
Vi jobber mye med å speile den verden vi selv vil leve i; en verden som er ansvarsfull, mangfoldig og inkluderende.
Om du jobber på kontoret i Oslo, vil du møte et multikulturelt arbeidsmiljø og ha kontakt med andre som jobber i Pernod Ricard over hele verden.

hv_utveckling_karriär hv_utveckling_karriär

Personlig utvikling

Vi vil at du skal vokse deg hos oss

Vi ønsker dessuten at våre medarbeidere skal utvikle seg og bevege på seg. Derfor lyser vi ut alle stillinger. Vi har solide og transparente personalprosesser, i tillegg til konkurransedyktige vilkår for medarbeidere som arbeider i utlandet. Vi gjør alt dette for å støtte din talent- og karriereutvikling.
De globale karrieremulighetene er mange og varierte, og lyses ut til alle i konsernet. Vi hjelper deg også med å utvikle deg selv ved å tilby kurs i verdensklassen på Pernod Ricard University.

Våre ledige stillinger
hv_karriär_hållbarhet hv_karriär_hållbarhet

Bærekraft og ansvar

Bærekraft er svært viktig for oss

At det å vokse på en bærekraftig måte, innebærer at vi må bry oss om samfunnet, forbrukere og medarbeidere.

Vi tar ansvar for de områdene vi påvirker, beskytter jorden vi bruker og investerer i miljøtiltak for de råmaterialene vi benytter oss av. Vi tar ansvar for forbrukerne som kjøper våre produkter, sikrer kvaliteten på våre produkter og oppmuntrer aktivt til å nyte alkohol på en ansvarlig måte.

For våre medarbeidere jobber vi stadig med utvikling og vi har flere initiativ innen mangfold.

Bærekraft & Ansvar
hv_convivialite hv_convivialite

The Pernod Ricard Way

Vi er Créateurs de Convivialité

Hos Pernod Ricard har vi vår egen måte å gjøre ting på, vi kaller det “Conviviality” og som “créateurs de convivialité” lever vi etter vår felles tankegang i alt vi gjør.

The Convivialist Manifesto