
Blason de Bourgogne Crémant Brut
Burgund, FrankrikeDruene kommer fra flere ulike deler av Burgund med jordsmonn dominert av kalkstein, noe som gir et flott mineralsk preg. Druene presses forsiktig før fermentering i temperaturkontrollerte ståltanker ved temperatur under 18 °C. Malolaktisk gjæring. Tradisjonell metode, flaskemodnes på bunnfall i minimum 18 måneder.
kr
Fylde
Fruktsyre
Søthet
Delikate små bobler. Aprikos og mandler, fin fylde og lang ettersmak.
Gule epler og pærer samt blomster som akasie og hvite roser.
Lengre beskrivelse
Farge: Lys gul med gullskjær
GAMAY 5 %
CHARDONNAY 20 %
PINOT NOIR 70 %
ALIGOTÉ 5 %
Vignerons Associés des Monts de Bourgogne – Burgund
Land
Frankrike
Region
Burgund
Alkohol
N/A
Varetype
Musserande vin
Vectura nr
147240
Emballasjetype
N/A
Vinmonopol nr.
EDP nr